Οι φίρμες μας

Κατά την διάρκεια της πολυετούς παρουσίας της εταιρειας μας στον τομέα της εμπορίας ανδρικών υποδημάτων επιλέγουμε τους κατασκευαστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε μέσω αυστηρών κριτηρίων.

Απαραίτητες προϋπόθεσεις για τις συνεργασίες μας είναι η μακροχρόνια παρουσία στο χώρο, η καταξιωμένη ποιότητα πρώτων υλών, το μεράκι στον σχεδιασμό των υποδημάτων και φυσικά η άριστη σχέση τιμής / ποιότητα των προϊόντων.

Έχοντας ως γνώμονα τα ανωτέρω κριτήρια, σας παρουσιάζουμε τις διεθνείς και ελληνικές φίρμες με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρείας μας.
Αγγλικός οίκος χειροποίητων υποδημάτων με  ιστορία από το 1880 και ένας από τους προμηθευτές της Αγγλικής αριστοκρατίας. Η εταιρεία ειδικεύεται σε κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με μεγάλη λεπτομέρεια και άψογο στυλ. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων καλύπτει όλες τις εποχές και όλες τις περιστάσεις ικανοποιόντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η εταιρεία πρωτοπορεί ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες όπως BarkerFlex και Gelzone για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη άνεση από ποτέ.


magli.gif

Ο ιταλικός οίκος μόδας της Bologna και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιταλικής μόδας. Ο οίκος ξεκίνησε την πορεία του το 1936 όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, Bruno Magli εισήλθε δυναμικά στον απαιτητικό χώρο των μεγάλων Ιταλών σχεδιαστών και κατασκευαστών υποδημάτων. Έκτοτε η παρουσία του είναι συνεχής στον χώρο.

clarks.gif

Η πιο γνωστή αγγλική εταιρεία του χώρου και ένας από τους ηγέτες στον χώρο της υπόδησης παγκοσμίως πρωτοπορεί εισάγοντας στην κατασκευή υποδημάτων πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών:
Σόλες με αντικραδασμικές τεχνολογίες όπως Active Air®, Cushion Max®, Cushion Plus® και Cushion Soft® που εξασφαλίζουν άνεση όλη μέρα, μεμβράνες τεχνολογίας GoreTex® προσφέρουν προστασία από την βροχή και αντιμικροβιακούς πάτους Ortholite® για καλύτερη υγιεινή των ποδιών.

Himalaya.gif

Η εταιρεία Himalaya ιδρύθηκε το 1967, περιλαμβάνοντας αφοσιωμένους Ισπανούς τεχνίτες από την περιοχή της La Rioja, γνωστή παγκοσμίως στο χώρο της υποδηματοποιίας. Σήμερα συνδυάζουν την παράδοση της Ισπανικής υποδηματοποιίας με πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών.

john white.png

Αγγλική εταιρεία υψηλών προδιαγραφών με διευρυμένο σχεδιαστικά ορίζοντα στην collection της. Η εταιρεία χωρίς να αποστασιοποιείται από τις αγγλικές ρίζες της συνεργάζεται με την ιταλική σχολή στον κλάδο των υποδημάτων προσφέροντας ανανεωμένες προτάσεις για υποδήματα business style.

michel.jpg
lopez-andres.gif

Στην Ισπανία, την χώρα της Ευρώπης με την μεγαλύτερη παράδοση στην κατεργασία δερμάτων, η Michel δημιουργεί collections εφάμιλλες των μεγαλύτερων οίκων με λεπτές διαχρονικές φόρμες.

rieker.gif

Η εταιρεία που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις υποδημάτων στην Γερμανία. Ειδικεύονται σε προϊόντα πρακτικά και αξιόπιστα με προσιτές τιμές - φαρδιές φόρμες, τεχνολογία αδιαβροχοποίησης RiekerTex αλλά και φόδρες από γνήσιο μαλλί καθιστούν τα σχέδια της Rieker ιδανικά για τον σύγχρονο σκληρά, εργαζόμενο άντρα.

scorpio.gif

Από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες, με το γνωστό brandname που για περισσότερα από 40 χρόνια γράφει ιστορία στον χώρο του καθημερινού κλασσικού υποδήματος.

sea-and-city2.gif

Ελληνική εταιρεία με ιστορία 50 ετών και εξειδίκευση στην κατασκευή κλασσικών boat shoes και μοκασινιών. Η Sea and City έχει την άδεια κατασκευής  για την Ευρώπη των χειροποίητων penny loafers της Harrison USA.

sioux.gif

Η γερμανική απάντηση στον κλάδο του υποδήματος. Η εταιρεία ξεκίνησε κατασκευάζοντας μοκασίνια και σήμερα η collection της καλύπτει όλες τις ώρες και ανάγκες με γνώμονα την άνεση και την λειτουργικότητα. Περήφανος κάτοχος δύο βραβείων για το design και την πράσινη επιχειρηματικότητα για το έτος 2010.

SelectionTheodorou.gif

Επιλέγουμε για εσάς κλασσικά υποδήματα από παραδοσιακούς Έλληνες τεχνίτες με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητος, ακολουθώντας την ογδονταετή παράδοση της εταιρείας μας.

softies.gif
Μία από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της κατασκευής υποδημάτων με μεγάλη πείρα στις αντικραδασμικές σόλες με τεχνολογία αεροθαλάμων για περισσότερη άνεση.

valleverde.gif

Η ιταλική εταιρεία που εισήγαγε τον ανατομικό πάτο σε όλα τα υποδήματα για ιδιαίτερα ξεκούραστη χρήση. Η Valleverde είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία που πατεντάρισε τεχνολογίες όπως η Aria Condizionata και η Antistatica οι οποίες ακολουθούνται από πληθώρα εταιρειών σήμερα.